Ny installation – Lammhults Gjuteri

Lammhults Gjuteri kommer att ta Minerva2 i drift om en månad. Nu finns en installation för utbildning.

Lammhults Gjuteri gör gjutningar i brons och järn och levererar specialprodukter till 2 av världens största tillverkare av vattenpumpar. Detta hindrar inte företaget att även utföra gjutningar åt kända konstnärer.  Kolla gärna statyn från 2011 på en inte helt okänd fotbollsspelare. http://www.lammhultsgjuteri.se/

Minerva2 körs i detta fallet med den nya databasen Firebird, som jag presenterat tidigare. Systemet startar och växlar snabbt mellan olika flikar/moduler.  Hastigheten är helt ok även när klienterna är uppkopplade enbart via det trådlösa nätverket. Om en månad vet vi mer om utfallet, men vi räknar med att allt skall fungera bra när systemet körs skarpt i början på april.

Lämna en kommentar