Seminarium Minerva2 110818

Torsdagen den 18:e augusti var det seminarium och presentation av nya Minerva2. Det var ett 20-tal entusiastiska deltagare från 10 företag som träffades i Emmaboda Folkets Hus. Minerva2 visades, totalt genomarbetat, med helt ny design, och nya funktioner. Efter presentationen som sammanlagt var på c:a 3 timmar uttryckte många av deltagarna att Minerva2 upplevdes väldesignat och mera funktionellt.

– Det bör heller inte va så svårt att lära sig den nya versionen, tyckte man. Uppgradering kommer att starta i augusti och kommer sen att fortsätta under hösten. Vilka företag som uppgraderar till Minerva 2 kommer att meddelas här under – Nyheter

Tack alla ni som tog er tid för att komma på seminariet i Emmaboda. Jag hoppas det var givande och att ni åkte därifrån med tanke om att kunna uppgradera till Minerva2 – ett bättre verktyg som förenklar vardagen.

Lämna en kommentar